Πρώτη επίσκεψη

 

Η πρώτη επίσκεψη είναι πολύ σημαντική τόσο για εμάς όσο και για εσάς που ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο! Ιδανικά για τα παιδιά η πρώτη επίσκεψη καλό είναι να πραγματοποιείται μεταξύ 7-8 ετών (σύσταση Αμερικάνικης Ορθοδοντικής Ομοσπονδίας), χωρίς αυτό να σημαίνει σε πολλές περιπτώσεις έναρξη μιας θεραπείας. Αλλά σε όποια ηλικία και αν έρθετε, με τη σωστή προσέγγιση, σίγουρα θα προσφέρουμε μία λύση για να αποκτήσετε το χαμόγελο που ονειρεύεστε.
Στη πρώτη αυτή επίσκεψη η γιατρός και το προσωπικό του ιατρείου:
  • Θα σας καλωσορίσουμε και θα ακούσουμε ό,τι θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας για το πρόβλημα που σας οδήγησε στο ιατρείο μας
  • Η γιατρός θα κάνει μια πλήρη ορθοδοντική κλινική εξέταση και θα μελετήσει εξετάσεις που τυχόν έχετε μαζί σας, όπως ακτινογραφίες, κάποιο παραπεμπτικό κα.
  • Η γιατρός θα σας εξηγήσει λεπτομερώς τη διάγνωσή της και θα παρουσιάσει όλους τους δυνατούς τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν το πρόβλημά σας, μαζί με τα πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα, χρονική διάρκεια, κόστος κα.
  • Αν χρειάζεται θα σας ζητήσει συμπληρωματικές εξετάσεις
  • Σε πολλές περιπτώσεις ιδίως ενηλίκων & εφήβων μπορεί στο πρώτο ραντεβού να γίνει και ένα ενδοστοματικό scanning αν το επιθυμεί ο ασθενής. Μέσω του σύγχρονου ενδοστοματικού scanner iTero μπορούμε να δούμε ακόμα και τη πιο μικρή ατέλεια στα δόντια και τη σύγκλειση και να έχουμε μια πρώτη εικόνα πώς θα δείχνουν τα δόντια μετά τη θεραπεία
Στη πρώτη επίσκεψη θα γνωριστούμε από κοντά και θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τις απορίες σας αλλά και να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για τη διαδικασία της ορθοδοντικής, τις διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν για σας και άλλα πρακτικά θέματα, όπως το χρονοδιάγραμμα, οι τρόποι αποπληρωμής κτλ.
Στόχος μας είναι από τη πρώτη επίσκεψη να χτίσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης που θα μας ακολουθεί στους επόμενους μήνες της θεραπείας σας, εάν αποφασίσετε να εμπιστευτείτε σ’εμάς το χαμόγελο του παιδιού σας ή το δικό σας!